HET OUDE RAADHUIS

HET OUDE RAADHUIS Raadhuis bezorgd! Uit eten thuis!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 27 beoordelingen
27 sep 2014 om 19:34 Zelfs nog eerder bezorgd.jammer dat er verkeerde saus bij was. Ik had pepersaus besteld maar kreeg rode wijn saus.
18 mei 2014 om 12:20 Hadden tournedos met rode wijnsaus en asperges (vegetarisch). Een zak friet voor beide gerechten en wat salade erbij. Was lekker!
3 apr 2014 om 6:41 het eten was prima klaargemaakt, maar het was wel heel weinig in verhouding tot de kosten
2 mrt 2014 om 1:01 Opzich lekker eten voor een afhaal en netjes ingepakt. Jammer dat de saus waterig was.
9 feb 2014 om 10:38 Heerlijk gegeten, veel en goed gebakken frietjes en mooi opgediend!
11 jan 2014 om 19:53 Echt niet zoveel verwacht voor zo weinig geld in feite
6 nov 2013 om 13:40 Het eten was uitstekend, zowel het vlees met de saus, als de friet, die heerlijk krokant was. Het nagerecht was ook heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar. De salade was iets minder.
27 okt 2013 om 8:12 Bezorgtijd was goed. Prijskwaliteit niet in verhouding. Je verwacht restaurant kwaliteit, je krijgt zelfde kwaliteit als gemiddelde pizzaboer. Huidige prijs zal 1/3 moeten zakken om in verhouding te staan. Dessert was schandalig, zoete lekkernij.
12 sep 2013 om 11:56 prima: op tijd, voldoende,een beetje koud maar verder gewoon goed
11 jul 2013 om 5:25 Ik ga hier zeker NIET meer bestellen. Wat viel me dit vies tegen. Mijn tournedos en friet waren lauw en de friet was slap. Ik had ook nog een bord met lekkers besteld maar daar was de pudding op gekwakt en dan zat er bavarois bij wat fut en slaploos w
2 jun 2013 om 19:18 Correcte levering, goed warm, goede kwaliteit. Salade en groente is lekker, vlees en vis ook goed en mals. Alleen friet kan beter (beetje lauw en slap) of misschien alternatief als gekookte of aardappelpuree?
2 jun 2013 om 8:47 Een zeer slechte ervaring gehad met dit restaurant! Onze carpaccio was bevroren, vlees, saus waren aangebrand, friet slap. Het dessert werd ondersteboven bezorgd waardoor alles onder de chocolade saus zat. Onze klacht werd vervolgens niet serieus genomen